Big Green Egg Class

Med ett Big Green Egg kan du tack vare det tjocka keramiska godset fixa alla typer av matlagning med samma fina resultat. Den funkar för svinvarm mat, som pizza. Den är din bästa vän när du vill jobba med låga temperaturer över lång tid. Grilla, rök fisk, laga grytor, baka sockerkakor. De kulinariska möjligheterna med Big Green Egg är oändliga.
Big Green Egg är ett multiverktyg som verkligen klarar allt. Med ett Big Green Egg har du en kamado av yppersta toppklass i ditt hem.  

Du blir kanske inte automatiskt en bättre kock bara för att du köper ett Big Green Egg. Men när du köper Egget hos oss får du en voucher värd 1995:-. Den använder du för att gå en av våra utbildningar på vårt officiella Big Green Egg Experience Center i Bräcke. Köp till en extra biljett och ta med dig nån du gillar. 

I samarbete med Big Green Egg har vi skapat  Big Green Eggs officiella Experience Center i Bräcke och ett antal kurser med olika inriktning.

Vill du ta med familjen, kompisar och vänner och spendera en härlig eftermiddag inspirerande miljö med state of the art Big Green Egg utrustning och tillbehör köper du extra biljetter när du bokar din plats.
Beroende på kurs tillagar vi både klassiker och nya spännande styckdetaljer både på nöt och fläsk.

Våra kurser

Du bokar din kurs på Tickster

Din varukorg