Inför öppning klockan 11 tömmer vi rökarna på deras gyllenbruna innehåll. Då har rökningsprocessen pågått i upp till 24h för vår brisket, våra shortribs har fått 8h i subtil ekrök och grisrevbenen mellan 4-5h.

När vi öppnar har vi mellan 6-10 olika sorters protein, brisket, shortribs, pork ribs, fläsksida, kyckling, korvar, pulled pork, chopped beef, pork belly och dessutom ett antal vegetariska sides.

Du köper en bricka med sides som fungerar som grundplåt för din måltid, sen väljer du vilket kött du vill addera, 2-3 st. brukar vara lagom. En normal beställnig kostar någonstans mellan 250-350:- beroende på vilka detaljer man väljer.

Vi har alltid en eller två matiga sandwiches för 135:- och en mindre rätt för barn (om de inte äter sig mätta på marshmallows vid den öppna elden).

Det finns alltid en eller ett par specials som kan vara precis vad som helst så länge det har tillagats med eld eller rök, ofta har vi gästspelande kockar på besök.

Vi har ingen vegetarisk meny, däremot är nästan alla våra tillbehör grönsaksbaserade så vi brukar kunna få ihop något som fungerar.

Först till röken får först är vårt första budord. Tillagningstiderna gör att när något är slut så är det slut och då stryks från menyn. Det innebär att om man kommer framåt stängning så kan man mötas av en halv meny, vill man exempelvis äta brisket så bör man vara på plats ganska tidigt.

Vi har ingen bordsbokning så det är bara att dyka upp. 
Kopplade hundar som inte skäller och bits är varmt välkomna.

Din varukorg