Vi delar med oss av vår passion för eld och rök. Du blir bättre och vågar ta klivet ur komfortzonen. Dina gäster kommer att tacka dig.
Sedan 2015 har vi bjudit in de skönaste legendarena från USA att leda våra cooking classes. Det här är pitmasters som vigt sina liv åt konsten att röka kött. Med jämna mellanrum dyker det också upp svenska kockstjärnor som delar med sig av sina bästa tricks och tips. Det blir härligt häng, verkligt schysst mat och god dricka. När du åker härifrån vet du allt om de fyra grundpelare som all BBQ vilar på: ved, eld, kött och tid.
Mixed Grill – Under några härliga timmar ute hos oss i Bräcke kommer ni fördjupa er i hur man jobbar med olika typer av grillar. Med Big green EGG jobbar vi både under höga och låga temperaturer, vi kommer lära er hur ni kan utveckla ert matlagande/grillande/bbq:ande med er keramiska grill. Vi jobabr även med konventionella grillar, i det här fallet MillScales Yakitori och utforskar möjligheterna det ger.