Skip to main content
0

Här samlar vi våra olika typer av utbildningar. Cooking classes, grillkurser, cook-a-long och seminarier. Heldagar, halvdagar, tredagars.

Cooking classes

Big green egg classes

Vi delar med oss av vår passion för eld och rök. Du blir bättre och vågar ta klivet ur komfortzonen. Dina gäster kommer att tacka dig.

Sedan 2015 har vi bjudit in de skönaste legendarena från USA att leda våra cooking classes. Det här är pitmasters som vigt sina liv åt konsten att röka kött. Med jämna mellanrum dyker det också upp svenska kockstjärnor som delar med sig av sina bästa tricks och tips. Det blir härligt häng, verkligt schysst mat och god dricka. När du åker härifrån vet du allt om de fyra grundpelare som all BBQ vilar på: ved, eld, kött och tid.

En nyhet som verkligen kittlar är utbildningsarenan för Big Green Egg. När du köper ditt Egg av oss får du en voucher värd 1995:- som du kan växla in till någon av våra Big Green Egg utbildningar. Från den allmänna nybörjarkursen till olika säsongsteman. Mycket teknik, en massa härlig mat och inte minst cocktails som mixas med hjälp av grillen. Här kan du verkligen boosta ditt självförtroende och bli en självsäker backyard hero med full koll på kamadons alla möjligheter.