Skip to main content
0

Kom och delta under en fantastisk dag med grillmingel-inspiration ute i Bräcke. Ni kommer lära er hur ni kan använda ert EGG under en eller flera mingelmåltider med dina vänner!

Med lite enkla förberedelser, rätt upplägg för kvällen eller dagen kan ni istället för att tillreda en ”vanlig” trerätters middagsbjudning till era gäster, bjuda på fler och mer varierande snabba rätter som får dina gäster att hänga runt ditt EGG hela dagen och kvällen, solandes i er glans.

Vi kommer laga upp rätter med inspiration från hela världen och det enda du behöver är en gaffel och servett som gäst för att njut av en åttarätters mingel/sharing meny!

Vi kommer bjuda på allt från ekplanksrökt röding i tortilla, till ostigt varm brie att dippa i, grillade ostron rätt ner i glöden och varför inte räkor i koreansk chiliglaze.

Fokus kommer även ligga på våra magiska grönsaker från fälten runt omkring oss som,  sotad sparris på flatbread, rostad blomkål med sriracha och snabbgrillad gurka med miso-creme fraiche.

Hela kursen avslutas med en av våra personliga favoriter:
Samgyeopsal-gui, koreansk grillad fläsksida med ssämjang, kimchi och sallad. Kan låta svårare än det är, men ett lätt sätt att glänsa! Till det dricker vi lite Soju och god ljus öl.

Kursen tar ungefär 4h och kostar 1695:-
Om du har köpt ditt EGG hos oss så använder du vouchern du fick med dig när du bokar.

Kursdatum sommaren 2023

10/6, 1/7, 12/7, 26/7

Boka din kurs på Tickster