Ingredienser (1-2 ribs)

1-2 St. Louis Cut Pork Ribs
2 dl Allround Rub, se recept nedan
1-2 dl Mustard Gold Sauce, se recept nedan
100 g Smör

Gör så här

Putsa revbenen lite så de har en jämn form om det behövs. Rubba revbenen med Allround ruben. Lägg in i Smokern på 120-125°C. Efter 3-4 timmar, kolla färg på revben och temperatur, ca 75°C i innertemperatur. Lägg ut ett ark Butcher Paper och slå på lite Mustard Gold Sauce, lägg sen på skivat smör och sist revbenent med köttsida neråt, wrappa och lägg in i röken med köttsidan nedåt i 30-45 minuter till eller upp till innertemperatur 85-88°C. Ta ut ur Smokern och låt vila i kylbox alt ugn på 65°C i minst 30 minuter. Öppna wrap, pensla revben igen med Mustard Gold Sauce och servera dem uppskurna med mer Mustard Gold Sauce som dipp

ALLROUND RUB

6 msk grovsalt #3
3 msk råsocker
3 msk rökt/söt paprikapulver
1 ½ msk paprikapulver
1 msk ingefärspulver
2 msk grönsaksbuljongpulver
4 ½ tsk vitlökspulver
4 ½ tsk Colemans senapspulver
4 ½ tsk spiskummin, malen
1 msk cayennepeppar
1 msk grovmalen svartpeppar

Blanda alla ingredienser och kör genom kvarn på mellangrovt.

MUSTARD GOLD-SAUCE

1 dl Ljus Sirap
1 dl Äppelcidervinäger
1 dl American Yellow Mustard (typ French’s)
½ tsk salt, fin
1-2 tsk röd chiliflakes

Lägg alla ingredienser i en kastrull. Koka upp och sjud sen i 5
minuter utan lock. Ställ åt sidan och låt svalna.